top of page
aihp coaching-141.jpg

Johanna & Katrien

Welkom bij de opleiding tot Integratief Coach. Wij zijn Katrien en Johanna, bezielers van het gedachtegoed rond integratief coachen. Binnen onze groepspraktijk practice the inside, coachen wij dagelijks mensen en hebben we hierin steeds meer eigentijdse tools en denkkaders ontwikkeld.

 

Het doorgeven en delen van onze kennis is onze tweede natuur. Het is onze passie om zaken uit te leggen en dingen voor te tonen. Samen brainstormen we maandelijks over nieuwe oefeningen of herwerken we graag bestaande theorieën.

 

We vormen een trainersduo dat graag op een persoonlijke, groepdynamische manier coaching geeft aan kleine groepen. Deze unieke manier van duotrainend werken zorgt ervoor dat wij vollediger zijn in het geven van onze trainingen. We kunnen bij elk groepslid veel verdiepender en op maat werken zonder het groepsdynamisch proces uit het oog te verliezen.

 

We vullen elkaar goed aan en werken hierdoor inspirerend voor anderen.

 

Naast bezielende ondernemer-collega’s zijn we bovenal zeer goede vriendinnen, die eenzelfde visie delen over talrijke dingen, maar zeker over het coachen van mensen en groepen. Naast onze kennis en enthousiasme staat het geloof, vertrouwen en plezier in elke mens centraal. We besloten dan ook om onze handen in elkaar te slaan om de creativiteit, vitaliteit en positieve energie binnen onszelf om te zetten in eigentijdse, constructieve coaching.

 

Looking forward to meeting you…

bottom of page